реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щоб ненасить не погубила Україну!

От лишенько: знову не втрафив своїм виступом деяким властьімущим. Бо ж замість гладеньких слів- катанців посмів говорити про олігархів.

Виступав біля каменя Борцям за волю України як представник Народного Руху і замість спогадів говорив, що нам не потрібна будь-яка, аби лиш незалежна Україна. Нам потрібна Україна і незалежна, і справедлива.

При цьому згадав народного депутата від Чернігова, який купив авто щойно за 5 мільйонів до своїх ще двох, та до квартир, земельних ділянок і годинників із рожевим золотом. Оця ненасить вигублює Україну!

Не повинна зарплата і пенсія судді, прокурора, депутата бути в сотні разів більшою за зарплату і пенсію вчителя та лікаря! Не повинна іномарка в Україні у рази бути дорожчою за ту ж машину на Заході (навіть їжа на Заході дешевша при ненашому рівні доходів середнього громадянина).

Суспільство знає, що перший мільйон у кожного скоробагатька - крадений. Але наше добре суспільство готове це пробачити, якщо той багатій відщипуватиме на суспільство - як Яковишин у Бобровицькому районі, що дорогу проклав. Американські багатії не тому жертвують на благодійність, що їм своїх грошей не шкода - вони розуміють закони світобудови: за все треба платити.

Від Народного Руху - творця Незалежности, говорив про гостру потребу подолання олігархічного устрою сьогоднішньої України.

...Порушив святешний плин урочистостей!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, олігархат, Народний Рух, день незалежности


Читайте також



Коментарі (0)
avatar