реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Знову палять!

Упродовж минулих вихідних оперативно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідували чотири пожежі у природних екологічних системах на загальній площі понад три гектари. Причинами виникнення загорянь послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

2 вересня о 20:06 біля с. Брусилів Чернігівського району на відкритій території сталося загоряння сміття на площі 20 кв.м. Наступного дня сталися загорання сухої трави та сміття біля сіл Данівка та Смолянка Козелецького рацону і Куликівського районів відповідно, а також неподалік райцентру Ріпки.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до населення з проханням бути вкрай уважними та обережними у поводженні з вогнем. Не розводьте багаття, не кидайте непогашені недопалки або сірники поблизу будівель, торфовищ, в лісопаркових зонах, на полях та узбіччях доріг. Самовільне випалювання рослинності або її залишків передбачає штрафні санкції відповідно до чинного законодавства. Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути пожеж з непередбачуваними наслідками.



Теги:Данівка, пожежі, Смолянка, Брусилів, ДСНС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar