реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Знайшли скарб разом з "Оновленням країни". Фото

По закінченню літа чернігівська молодь мала змогу виявити свою винахідливість, спритність та нагоду відчути себе в ролі справжніх шукачів скарбів, що були заховані на одному з островів річки Десна.
Організатором квесту «Пірати Десни» виступив Чернігівський молодіжний клуб екстремального відпочинку «Semargl» за підтримки Чернігівського осередку громадської ініціативи «Оновленняч країни». Також до організації заходу долучилися «Відділ в справах сім’ї та молоді» чернігівської міської ради, оперативно-рятувальної служби SOS, «Катамарани на Стрижні».
Учасники квесту розбили справжній піратський табір на березі мальовничої річки Десна, де й розпочався перший день гри. Завдання перед командами було досить важким та відповідальним. У зберігача розбійники викрали карту, що була прокляттям старого капітана, і тільки повернення її до полуночі з рукою злодія могло врятувати його життя. А сама мапа являла собою єдиний шлях до острова скарбів. Квестери мали йти по слідам виживших членів піратської команди, де на кожному кроці їх очікували незабутні пригоди, та знайти злодія, адже тільки так вони могли б заволодіти золотом Десни.
Шлях команд був досить виснажливим, їм довелося показати не тільки фізичну підготовленість а й інтелектуальні здібності, адже на кожному кроці на квесторів чекали різноманітні ребуси, головоломки та коди. Проте маршрут був захоплюючим та з великою кількістю персонажів і цікавих завдань. Стрільба з пневматичної зброї, катання на катамарані, переправа над яром, швидкісний спуск на мотузках і навіть плавання на саморобному плоту з пластикових пляшок – це ще не всі пригоди, що пройшли гравці в перший день квесту.
- «Сучасній молоді, яка виросла у незалежній Україні притаманний демократичний спосіб мислення та дій, - зазначив представник громадської ініціативи «Оновлення країни» Олексій Корж, - на відміну від нашого покління, що виросло у часи тоталітаризму. Своїми діями ви доводите, що може те організувати корисне та приємне дозвілля і без контролю зверху. У свій час виникла дискусія, про потребу підняття вікового цензу, аргументи були наступні: молодь не розбирається у сучасних подіях, нею легко маніпулювати. Я з цим не погоджуюсь і навпаки вважаю, що «вік виборця» потрібно зменшити.
І наостанок у сильній демократичній Україні ми повинні виглядати красивими, розумними, сильними, гордими за нашу державу. Я бажаю вам виглядати саме такими».

Прес-служба Чернігівського відділення
громадської ініціативи «Оновлення країни»







Теги:парати, скарб, квест, Десна, Оновлення країни, Семаргл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar