реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Знайомтесь: нове обличчя "слуг"

Замість зашквареного мальдівця Арістова монофракція кнопкодавів-ноунеймів отримала поповнення. Новою депутаткою від слуг стала Наталя Лактіонова.

Вона, як пишуть парламентарі, – рідна сестра такої собі Марії Левченко. Цю панну мало хто знає в обличчя, вона конспіративно непублічна, тому що є особистою асистенткою (підручною) президента Зеленського.

Марія Левченко функціонально є звичайною секретаркою. Проте, не маючи жодного допуску спецслужб до секретної інформації державної ваги, ця панна з якогось дива була присутня на всіх таємних нарадах із блокнотиком у руках. У т.ч. – по зриву спецоперації із вагнерівцями.

Марія Левченко є дружиною Гогілашвілі – колишнього громадянина росії й заступника міністра МВС, який кришував наркотрафік. Публічно він спалився на відео, де чотириповерховими матюками пообкладав поліцейських, які його зупинили і «почему-то не узнали».

Сімейство Гогілашвілі жило напару зі сімейством голови ГУР Буданова в чужому маєтку, який належить В.Стрілковському (він носить титул «король обналу» і є мега-крупним відмивачем коштів).
Ну, а тепер рідна сестра Марії Левченко – недоторканна депутатка від партії влади.

Максим БУЖОР



Теги:Слуга народу, Лактіонова, команда ЗЕ, Арістов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar