реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Змінено автобусні маршрути

Змінено розклад руху кількох автобусних маршрутів, визначено нові рейси та один – тимчасово закрито. Деякі інші питання перевезень потребують додаткового доопрацювання. Рішення про це прийняли сьогодні, 28 березня, на черговому засіданні Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області. Про це повідомляє сайт Чернігівської ОДА.

Захід провів голова ради, заступник директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку Сергій Меженний.

Відтепер автобусний рейс Бахмач – Красилівка тимчасово припиняє виїзд у вівторок та п’ятницю.

У Ріпкинському районі, з урахуванням побажань місцевих жителів, відкоригували час здійснення рейсів Чернігів – Буянки. Такі ж зміни сталися і на одному з маршрутів у Новгород-Сіверському районі.

На Талалаївщині, після проведення конкурсу з визначення перевізника, має запрацювати оновлений маршрут Талалаївка – Красний Колядин. Рух автобусів здійснюватиметься у понеділок та четвер.

Козелецькій РДА погодили звернення про оголошення конкурсу на маршрути Козелець – Надинівка та Козелець – Вовчок.

Питання ж відкриття щоденного рейсу Прилуки – Івківці через село Нова Гребля члени комісії вирішили відправили на доопрацювання, щоб детально вивчити доцільність функціонування маршруту.

Також розглянули питання про зміну розкладу руху автобусів у напрямку Прилуки – Ладан. Дане звернення одночасно надійшло від Прилуцької райдержадміністрації та перевізника, який працює у даному районі. Кожен із заявників пропонував встановити різний час відправлення транспорту на маршруті. У цьому випадку члени ради вирішили, що узгодження розкладу руху має відбуватися безпосередньо між керівництвом району та перевізником.



Теги:Прилуки, Чернігівська ОДА, автобусні маршрути, Талалаївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar