реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Злочинець Беззуб розбагатіти не зміг

Спокуса розбагатіти обернулася 5 роками ув’язнення
Співробітники відділу податкової міліції Прилуцької ОДПІ, відпрацьовуючи суб’єктів господарської діяльності кредитно-фінансової сфери, виявили факт привласнення та розтрати грошових коштів службовою особою однією з банківських установ міста.

Громадянин Беззуб Олександр незаконно відкрив кредитний рахунок на ім’я іншої особи, після чого гроші зняв готівкою через банкомат, та використав їх на власні потреби.

Прилуцька міжрайонна прокуратура відносно нього порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України (яка формулюється так: привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

В ході досудового слідства встановлено, що сума нанесених злочинними діями збитків складає близько 280 тис. грн. В ході слідства збитки були повністю відшкодовані.

Кримінальна справа була направлена для розгляду до Прилуцького міськрайонного суду. Вироком суду громадянин Беззуб Олександр визнаний винним у скоєні злочину, відповідальність за який передбачена ч.3 ст. 191 Кримінального кодексу України. Він позбавлений волі на 5 років та права обіймати посади у банках та кредитно-фінансових установах, пов’язаних з виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій протягом 3 років.

Засуджений подавав апеляцію, але Апеляційний суд Чернігівської області залишив вирок без змін.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та
звернень громадян за матеріалами УПМ
ДПА в Чернігівській області.




Теги:крадіжка банку, розтрата майна, Прилуки кримінальні, крадіжка кредиту, злодій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar