реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Авер'янова засудила колишня дружина до 7 років

Відомого прилуцького авторитета з 90-х років, колишнього гендиректора обласних "Ліків України", а нині - власника "Пожмашини", голову Федерації роботодавців Чернігівщини Олега Авер'янова Чернігівський апеляційний суд засудив до 7 років ув'язнення.

Позивачкою була колишня його дружина Євгенія. Їй Авер'янов має виплатити 50 тисяч гривень моральної шкоди та відшкодувати матеріальну шкоду в розмірі понад півтора мільйона гривень. Ділили так свої нажиті кровним трудом статки.Предметом спору колишнього подружжя Авер'янових після розлучення став автомобіль Porsche Cayenne.

Після цього, точніше - перед вироком 10 вересня (хтось попередив із суду?) Авер'янов зник. За даними журналістів - через Білорусь уже опинився в Польщі. Отак узяв і переплив Дніпро, що ніякий прикордонник не побачив - ні наш, ні білоруський. Ви вірите в це?

Олег Авер'янов - один із чотирьох відомих "європейців" у кримінальних Прилуках 90-х, разом з Валерієм Дубілем. Балотувався до Верховної Ради від Радикальної партії Ляшка та "Батьківщини". Саме від партії Ляшка і був обраний депутатом обласної ради у 2015 році. Був заступником голови Державної служби з надзвичайних ситуацій у 2015- 2016 роках.



Теги:Радикальна партія Ляшка, Олег Авер'янов, Прилуки кримінальні


Читайте також






Коментарі (0)
avatar