реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Життя перемагає - пошлюбилися більше 7 тисяч пар

За останні десять років найбільш щедрим на весілля був 2007 рік. Саме тоді на Чернігівщині одружилися понад 9 тис. пар молодят.

У минулому році на весільний рушник стала 7221 подружня пара. Рівень шлюбності зріс порівняно з 2014 роком із 6,4 до 6,9 шлюба в розрахунку на 1000 наявного населення області. Ніколи не перебували в шлюбі й одружилися вперше 73% чоловіків та 71% жінок. Жінки частіше, ніж чоловіки, зв’язували себе шлюбними узами повторно. Серед жінок, які повторно взяли шлюб, 207 вдів, серед чоловіків – 96 вдівців. Про це "Сіверщину" повідомило головне управління статистики в Чернігівській області.

Майже три чверті шлюбів припадає на міські поселення. Найчастіше реєстрували шлюби прилучани (8,3 шлюби в розрахунку на 1000 наявного населення), найменш активними були молодята в Коропському та Н-Сіверському районах.

Привабливим для весілля наречені нашої області вважали період із липня по листопад (реєструвалося від 795 до 829 шлюбів щомісячно), а самим непопулярним місяцем року був березень (272 шлюби). Бо ж піст...



Теги:Одруження, Коропський район, шлюби, статистика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar