реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Жити по новому?

Тепер Петру Порошенку треба показати відповідність лозунгу - діям. Адже навіть Юлія Тимошенко визнала його перемогу. А Ярош та Гриценко запропонували свою допомогу.

Фактично українці голосували не стільки за Порошенка, скільки проти війни, проти російської агресії.

Чи зможе жити по-новому з Росією Петро Порошенко, у якого в Росії заводи? Якщо захоче - зможе. Адже жити по-новому з Росією - це не тільки припинити війну з їх боку, і це зовсім не розірвати з росіянами всі зв'язки (ми приречені бути сусідами), а навпаки - вибудувати нову зовсім політику з Росією.

Починатися ж вона має з усвідомлення, що Росія - зона стратегічних українських інтересів. І в час її розпаду, що є неминучим, Україна має відстояти свої геополітичні інтереси в Тюмені, освоєній українцями, на Далекому Сході, де досі живуть наші родичі, на Кубані, близькій нам, а Стародубщина, частина Курщини і Вороніжчини мають разом з Таганрогом повернутися до України. А Крим? А що Крим - він впаде, як дозріла груша в українсько- татарські руки...

Час жити по-новому - це час побороти олігархів. Чи зможе це зробити олігарх Петро Порошенко? Зможе, якщо захоче, бо на це є запит суспільства. Його чітко вловила Юлія Тимошенко, яка ( треба віддати їй належне!) завжди вловлює чого хоче народ. Наскільки потім вона втілює те, що експлуатує - інше питання. Власне, результат виборів є відповіддю і на це питання.

Головне ж, що українці показали себе високорозвиненою нацією з міцним державницьким геном, бо проголосували за вибори в один тур. Щоб Росія не колобродила ще три тижні зі своїми терористами.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, вибори, Україна - Росія, порошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar