реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Жінка в очах чоловіка

Як було б просто, якби чоловіки і жінки були б однаковими. Але ми влаштовані складніше і цікавіше, через що часто виникають конфлікти. Як виглядає жінка в очах чоловіка? Що повинна робити справжня жінка, щоб краще зрозуміти справжнього чоловіка?

Чоловіки і жінки – як чорне і біле. Ми – різні, але ми доповнюємо один одного. Часто через нерозуміння виникають суперечності і сварки. У дитинстві нас учили бути мудрішими і йти на поступки першими. Що ж змінилося з того часу? Давайте зробимо перший крок і розберемося, що хочуть змінити в жіночий поведінці чоловіки, як виглядає ідеальна жінка в очах чоловіка.

1. Перш за все жінка повинна любити і поважати себе . Хто ж її буде любити, якщо вона сама цього не робить. Але не плутайте цю любов з егоїзмом. Догляд за собою, маленькі покупки для себе, спеціально відведений час для свого хобі – цього цілком достатньо, щоб оточуючі помітили вашу любов до себе, яка додає блиск в очах і робить внутрішній світ гармонійніше. Не дозволяйте ставитися до себе з зневагою або комусь підвищувати на вас голос. Поважайте себе і свої маленькі капризи.

2. Ідеальна жінка в очах чоловіка вміє дарувати себе. Вони так про це мріють. Приділяйте достатньо часу для спілкування і проведення часу з ним, але не будьте нав’язливі. Коли ви перебуваєте поруч з чоловіком, не відволікайтеся на телефонні розмови. Присвятіть якийсь час тільки йому. Пограйте у виконання бажань: робіть все, про що попросить вас чоловік, навіть якщо це виходить за рамки вашого розуміння. Чоловік повинен відчувати, що ви йому подарували себе, тільки тоді в інший час він буде грати за вашими правилами.

3. Чоловік буде з тією жінкою, яка захоплюється ним, для якої він самий великий. Щиро захоплюйтеся чоловіком. Навчіться робити компліменти. Навіть коли він забив цвях у вашій кімнаті для картини, скажіть йому, що без нього б ви не впоралися. Вчіться дякувати і говорити компліменти. Ніколи не критикуйте і не принижуйте чоловіка! Якщо вам щось не подобається, виберіть вдалий момент, коли ви і він будете спокійні, в хорошому настрої, підійдіть до нього і скажіть комплімент . Тільки потім попросіть його не робити те, що вам не подобається.

4. Ідеальна жінка в очах чоловіка не комплексує. Будьте розкутою, не соромтеся свого тіла. Ви – унікальний шедевр, який створила природа, і все в вас має бути унікальним. Пишаєтеся собою такою, яка ви є зараз.

5. Ідеальна жінка в очах чоловіка стежить за своїм харчуванням і фігурою. Чоловіки терпіти не можуть, коли ви підраховуєте калорії і кричите, що товста. Але коли ви стежите за своїм здоров’ям, правильним харчуванням, тримайте м’язи тіла в тонусі, це тільки привертає погляди не тільки вашого чоловіка, але й оточуючих людей.

6. Іноді беріть ініціативу на себе. Багато чоловіків хочуть, щоб жінка зробила перший крок. Деякі мріють навіть про те, щоб жінка зробила їм пропозицію про одруження. Будьте ініціативні, але дозволяйте чоловікові так само проявляти свою ініціативу. Влаштовуйте маленькі приємні сюрпризи, які поведуть вас і ваші відносини від повсякденної рутини. Майте свою думку, але навчиться чути інших.

7. Ідеальна жінка в очах чоловіка розуміє і вислуховує його. Не тисніть на нього своїм авторитетом, капризами і бажаннями. Часто чоловік не стане скаржитися або кричати про свої бажання, але він може випадково згадати про них у будь-якій розмові. Почуйте кожне слово, сказане ним. Знаючи те, про чого хоче чоловік, ви зможете краще зрозуміти його і зробити щасливішим.

8. Ідеальна жінка в очах чоловіка любить не тільки приносити задоволення, а й отримувати його. Багато дівчат не знають про те, що їм приносить величезне задоволення. Це стосується не тільки матеріального, емоційного, але й фізичного рівня. Щоб чоловік зміг зробити щасливою жінку, перш за все вона сама повинна знати, що їй необхідно для щастя. І ці знання повинні бути конкретним. Подумайте, які саме матеріальні блага вас зроблять щасливішою, яких емоцій вам не вистачає, що ви любите в сексі. Розкажіть про це чоловікові. Це йому заощадить багато часу, сил і грошей, а вам принесе райську насолоду. Адже завжди приємно отримувати те, що ти хочеш.

Чоловіка простіше зрозуміти. А коли жінка зрозуміє чоловіка, тільки тоді чоловік зрозуміє жінку. І, як справжній мисливець і годувальник, він буде більше приносити і віддавати, цінувати і робити свою жінку щасливою.

Все Цікаве Тут



Теги:ідеальна жінка, сім'я, Чоловік і жінка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar