реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Жінка хоче худнути -- готуйся до розлучення?

Не поспішай радіти, якщо твій чоловік раптом вирішив позбутися пивного животика. Можливо, він намагається не для тебе.

Вчені застерігають, що якщо у людини, що перебуває в стабільних відносинах, раптом виникає бажання скинути зайві кілограми, швидше за все, вона збирається відмовитися від свого партнера. Причому, це стосується як жінок, так і чоловіків.

Соціологи вважають, що щасливі подружні пари не турбуються про зайві сантиметри на талії.

Питанням залежності сімейного щастя і маси тіла зацікавився професор Томас Клейн. Він вважає, що коли людина перебуває в пошуку нового партнера, намагається виглядати максимально привабливо. Саме цим професор пояснює різке захоплення тренажерними залами, спортом та дієтами.

Перебуваючи в стабільних відносинах, ми не дуже хвилюємося про свою вагу. Як правило, пари за перші місяці набирають пару-трійку кілограмів. Вони спокійні і щасливі, і можуть дозволити собі розслабитися і трішки поправитися. Але криза у відносинах може закінчитися переїданням.

У США було проведено дослідження, в якому взяло участь більше 2000 чоловік у віці від 16 до 55 років. Результат дослідження показав, що люди, у яких складаються тривалі та надійні відносини, важать більше, ніж ті, які ще не зустріли своїх других половинок. Дослідники переконані, що останні важать менше тому, що намагаються стежити за своєю фігурою, щоб залишатися привабливими для протилежної статі.
Відголос



Теги:жінка- чоловік, схуднення, поради, сімейні стосунки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar