реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Згущенка з …портретами

До жіночого свята Ічнянський молочно- консервний комбінат випустив лімітовану тематичну партію згущеного молока. На банках молока зображені …дружини видатних українців.

Оскільки про чоловіків цих жінок знають більше, ніж про них, виробники згущеного молока вирішили по- своєму виправити цю нерівність. І тепер на банках можна побачити портрети та прочитати короткі біографії Віри Коцюбинської – дружини класика української літератури Михайла Коцюбинського, Олександри Скоропадської – дружини гетьмана Павла Скоропадського періоду українських визвольних змагань, Ярослави Бандери – дружини лідера закордонної частини ОУН Степана Бандери та Наталії Шухевич- Березинської – дружини головнокомандуючого Українською повстанською армією Романа Шухевича.

У повідомленні Ічнянського молочно – консервного комбінату говориться: «Скоропадський, Шухевич, Коцюбинський, Бандера… Ми знаємо, що вони зробили для України та чи знаємо ми, що поряд з ними були не менш видатні жінки, історії яких надихають та захоплюють?! Ми пропонуємо вам згадати історії їхнього життя, які є яскравим прикладом, що українські жінки варті поваги нарівні з чоловіками. Давайте пам’ятати про це не тільки 8 березня».
"Голос України"



Теги:КОЦЮБИНСЬКИЙ, Скоропадський, Шухевич, 8 березня, видатні українки, Бандера, Ічня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar