реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Будемо слухати Бандеру і Шухевича, а не посла Ізраїлю!

Посол Ізраїлю в Україні Бродський:
«Для нас важливо, що ці люди [Бандера - вʼязень нацистського концтабору, Шухевич- керівник антинацистського руху опору в Україні] підтримували нацизм. Для нас важливо, що ці люди хотіли бачити Україну без євреїв [обгрунтувння гучної тези відсутнє].

І на наш погляд, неправильно називати вулиці іменами таких діячів. Для нас усі вони військові злочинці [така оцінка передбачає опертя на результати слідства]. Ми розуміємо, що Україна може мати іншу точку зору, що роль цих людей в українській історії може сприйматися інакше [дякуєм, дуже дякуєм]. Але це не означає, що ми готові змінити нашу позицію. Ми вважаємо, що маємо цю думку висловлювати. Ізраїль ніколи не погодиться з їхньою героїзацією, бо вони підтримували нацизм. Для цього не потрібно доказів – це історичний факт [етава нє может бить потому што етава нє может бить ваабщє»]».

Якщо коротко - нас не цікавлять факти, особливо якщо вони поставлять під сумнів наші оцінки.

Ми справді повернемося до обговорення цих постатей після нашої перемоги у цій війні. Перемоги, яка стане можливою, зокрема, завдяки памʼяті про таких як Бандера та Шухевич, яка нині спонукає українців робити так як робили вони - не здаватися і нищити окупантів.

Володимир В'ЯТРОВИЧ



Теги:широка війна, Шухевич, Бандера, Володимир В'ятрович, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar