реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зелені диверсанти у владі

Тільки-но вова оприлюднив свій супер грандіозний указ з неймовірного збільшення обороноздатності України, як слідом його МОУ зробив заяви, які дійсно підпадають під запитання іноземців: "а що вони там курять".

Міністр оборони заявив, що відмова від призову зробить неймовірно привабливою військову службу ???? !!!!. Це як між собою повязано? А може військову службу привабливою для контрактників зробить гідне грошове забезпечення, пристойні побутові умови та соціальний пакет і... пенсійне забезпечення військовослужбовців звільнених в запас? Чи у зелених диверсантів привабливості додає ліквідація підготовки кваліфікованого резерву для ЗСУ?

Далі краще. МОУ заявив, що вони хочуть зробити постановку на військовий облік через їх "славнозвісну" Дію. Це вже дійсно, чи вони там щось курять, чи справжні диверсанти. А того пана геть не хвилює, що їх дію вскриває талановитий програмувальник чи підготовлені хакери (як недавно і було). Так коли до москалів потраплять персональні дані громадян - це горе тих громадян. А коли до них потраплять відомості про військовий облік в Україні - це вже горе країни.

Що ще ці зелені диверсанти мають зробити, що б врешті їх тихо відіслали до лісу?

Олександр ЛЯШЕВ



Теги:Рєзніков, Олександр Ляшев, ЗСУ, Дія, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar