реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зе-тисяча

Читаю новини про Зе- тисячу…. Це і є план внутрішніх реформ? Після мільярда дерев, інвестиційний нянь, президентського університету, е-бабусь, індустріальних парків, тисячі доларів на депозит всім дітям з надр, кешбеку, всього цього популістського трешу, недоречного й неадекватного в бідній країні під час гарячої фази війни, черговий аукціон небаченої щедрості звучить, як відверте знущання.

На фронті, який сиплеться, не вистачає снарядів, дронів і РЕБів. Я отримую купу листів від військових щодо виплат - після поранень, бойових. Волонтери продовжують забезпечувати фронт всім - дронами, авто, РЕБ, fpv.

Вчителі отримують мізерні зарплати і їм ніхто не збирається нічого індексувати. На пенсії є лише прокурорам- «інвалідам». Влада забрала виплати в ВПО і бідні люди повертаються на окуповані території, в катівню, бо там - житло…..

Всю соціальну сферу утримують наші партнери й це не триватиме вічно. Влада заднім числом піднімаємо податки для ФОП і вчителів, аби знайти гроші на Армію. Ми просимо гранти, кредити і допомогу у всього світу й ці кредити десятиріччями віддаватимуть ще наші діти і внуки. Й в цей час чергова Зе- тисяча? Really?

Хто дав право президенту так легко розпоряджатися державними податками і бюджетом? Він цар? Це його гроші? В нас почалися вибори?
Це настільки безвідповідально, що в мене немає слів!

Говорять, днями президент зустрічався з громадськими активістами. Принаймні, в мене в стрічці були десятки щасливих постів авторитетних людей « Ура! Зустрілися!». Ви точно на цій зустрічі говорили про те, що в бюджеті є зайві гроші на PR- ідеї влади? Це адекватні ідеї? Це точно про внутрішні реформи і єдність? Про діалог з бізнесом і суспільством?
Як же це все дістало.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Ірина Геращенко, зе-тисяча, інфляція, команда ЗЕ


Читайте також






Коментарі (0)
avatar