реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Завєтний часік"

Аби Закон про квоти на українську музику був проголосований, русскіє переговорники виставили одну, рєшитєльную вимогу: ЗАВЄТНИЙ ЧАСІК.

Тобто, повний і безумовний мораторій на українську музику з 14.00 до 15.00. На їхніх fm.

Як пояснити, що заради такої чепухи русскіє готові були йти на харакірі? Не спали ночами і, за свідченням депутатів, особисто зустрічалися побакланити про цей "завєтний часік"?

1. Комерція. Обідня перерва, вуха українців, та примкнувших к нім русскіх, відкриті для акцентованих трек-листів власників fm. Дополнітєльниє бабкі.

2. Воєнноє іскусство. Відступити з зайнятих позицій, але залишити над рейхстагом Верховної Ради красноє знамя "завєтного часіка".

3. Психологічна перемога. Є одна година, коли ніхто, - чуєте?! - ніхто нє может іх заставіть крутіть хохляцкую музику!

4. Меморіальна перемога. Завєтний часі... 60 священних мінут... коли кожен із власників fm-станцій може пом'янути своїх дєдушек-чекістів, погибших у боротьбі з населенням, пісня яких доведеться крутити під примусом оборзєвших тубільців.

5. Нікогда ми нє будєм братьямі. Ні по музикє, ні по матєрі. І коли українці повернуть собі 100% ефіру, ми не залишимо вам "завєтного часіка". Ми залишимо вам "завєтную мінутку". Самі розумієте для чого

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:інформаційний простір, фм- радіостанції, квоти музики, Ростислав Мартинюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar