реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Затримано російських диверсантів

На Дніпропетровщині затримано групу з 8 чоловіків зі зброєю та паспортами громадян РФ. Активісти впізнали у затриманих охоронців нардепа Олега Царьова.

Привернула увагу “Правого Сектора” тойота RAV4 ще вдень: активісти помітили, як невідомі складають у салон зброю. До того ж машина не мала жодних номерних знаків. Спроба підійти ближче провалилася — автівка хутко поїхала.

Декілька годин “Правий Сектор” та представники “Автомайдану” її переслідували. Наздогнали втікачів лише під вечір, за адресою вул. Монтажна, 1. У салоні виявилось четверо чоловіків у масках. Водій був одягнений у камуфляжну форму. Міліція одразу приїхала на місце.

Активісти заявляють, що наразі вже встигли ідентифікувати безномерну Toyota RAV4. За їхніми словами, автівка зареєстрована на одному з підприємств народного депутата від “Партії регіонів” Олега Царьова. Цікаво, що нардеп від цих людей не відхрещується, а самі вони кажуть, ніби їх найняли охороняти мітинг «Союзу радянських офіцерів», які фактично є агентами ФСБ.

Однак, організатори мітингу заперечують, кажуть, нікого для охорони не наймали. До з’ясування обставин затримані залишаться в райвідділку.



Теги:фсб, дивресанти, Україна - Росія, Олег Царьов, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar