реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Заткніть рота раднику Єрмака!

"Радник Банкової вкотре зганьбився: він вважає, що російська ракета влучила у житловий будинок унаслідок збиття силами ППО" - пише Анастасія Фещенко на "Главкомі".

Російську ракету Х-22, яка вдарила по житловому будинку в Дніпрі, збили українські сили протиповітряної оборони. Таку заяву в розмові з Марком Фейгіним зробив радник Офісу президента Олексій Арестович.

На запитання російського правозахисника щодо можливості збити ракету Арестович відповів, що сили ППО знищили ракету. За його даними, вона впала на під'їзд будинку і вибухнула відразу після цього.

Таку заяву він зробив попри те, що прессекретар Повітряних сил Ігнат офіційно заявив, що росіяни випустили ракету по будинку. Така ж ракета влучила наприкінці червня по торговому центрі в Кременчуку.

Такі слова Арестовича відразу розтягнули російські пропагандисти. Українців вразила заява радника: сотні користувачів обурені словами Арестовича.Відреагував і український політичний та громадський діяч Олександр Аронець: він вважає Арестовича ворогом України через поширення російських наративів.Своє невдоволення висловив також мер Дніпра Борис Філатов. Він закликав СБУ та розвідку відреагувати на заяву радника Офісу президента.

Російських агентів в інформпросторі можна легко вирахувати по тому, чиї заяви поширюють московські пропагандисти. Арєстовіч - їх чєлавєк...



Теги:агенти Москви, Арестович, ракетні обстріли, широка війна, Дніпро


Читайте також



Коментарі (0)
avatar