реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Заспіваймо за покликом серця!

Розпочато прийом заявок на міський фестиваль-конкурс української патріотичної пісні "Поклик серця", який відбудеться 23 жовтня у Міському Палаці культури.

Фестиваль – конкурс проводиться у таких номінаціях:
- солісти – вокалісти;
- авторська пісня («авторську пісню» слід розуміти, як пісню у виконанні автора слів та/ або музики, у жанрі «співана поезія» або будь-якому іншому жанрі).
- вокальні ансамблі
- дуети, тріо.

Вікові категорії:
Діти І - до 11 років
Діти ІІ - 11-16 років
Змішана – 17 років і без обмежень

Для участі у фестивалі необхідно ПОДАТИ ЗАЯВКУ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВАРІАНТІ. Її можна завантажити за цим лінком https://goo.gl/MK743l
Заявка на кожного учасника заповнюється окремо (соло, ансамбль, дует). Подача заявок здійснюється до 20 жовтня 2016 року по: e-mail:[email protected]

Прохання вказувати номера в заявці для конкурсу в тому порядку, в якому зручно виступати для вашого колективу (або учасника). Режисер фестивалю при складанні конкурсної програми буде максимально враховувати ваші побажання.

Засновником фестивалю є управління культури Чернігівської міської ради. Організатори: - Чернігівський міський Палац культури; - Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України.



Теги:патріотична пісня, Чернігівська міська рада, фестиваль, конкурси


Читайте також



Коментарі (0)
avatar