реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Засідання обласного штабу: Кодола, Самооборона, вулиці...

На сьогонішньому засіданні обласного штабу національного спротиву заслухано інформацію про перерахування родині героя Майдану Василя Прохорського із селища Дмитрівка Бахмацького району 5 тисяч гривень з коштів, зібраних на чернігівському Майдані. Така ж сума родині Андрія Мовчана, похованого у селі Великі Осняки Ріпкинського району, відправлена раніше. Штаб обговорив можливі варіанти вшанування героїв Майдану у Чернігові.

Обласний штаб підтримав кандидатуру Олександра Кодоли на посаду першого заступника голови обласної ради. Його кандидатуру сьогодні ввечері має обговорити також Майдан.

Обговорено ситуацію щодо загонів Народної Самооборони, заява з цього приводу викладена раніше.

Обласний штаб національного спротиву вимагає від СБУ та МВС вжити всіх необхідних заходів для припинення проявів сепаратизму у Криму і вимагає зупинити агресію Російської Федерації.

Штаб заслухав координатора робочої групи по перейменуванню вулиць, вченого секретаря НАІЗ "Чернігів стародавній" Сергія Чернякова і схвалив вироблені групою рекомендації.

Окремо обговорювалося питання щодо вимоги відставки міського голови Чернігова Олександра Соколова - завтра з цією вимогою пройде пікетування сесії міської ради.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олександр Соколов, Народна самооборона, штаб спротиву, Кодола


Читайте також



Коментарі (0)
avatar