реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зашкварений Поляков

Був довіреною особою Зеленського в Чернігові на президентських виборах, пройшов до Ради від “Слуги народу”, звідти його невдовзі вигнали, після чого знайшов прихисток у партії Коломойського “За майбутнє”, від якої провально намагався пробитися в мери Чернігова. Це, якщо коротко, – про політичний шлях народного депутата Антона Полякова, обраного на Чернігівщині.

Ми вирішили звернути на нього увагу у зв’язку з останнім голосуванням у Раді. Він також опинився в списку нардепів, які послабили відповідальність за брехню в деклараціях. Зокрема, завдяки йому тепер чиновникам НЕ світить в’язниця за такий злочин! Максимальне покарання – це обмеження волі, що зовсім не те саме, що позбавлення волі. Чому? Тому що замість в’язниці таких злочинців відправлятимуть до таких собі “гуртожитків”, де злочинці користуються гаджетами, за дозволом керівництва цих виправних центрів вільно їх покидають, а через пів року можуть почати жити повноцінним життям, повертаючись лише для реєстрації.

Пропонуємо подивитися на решту його голосувань. Можете зробити собі список того, за що НЕ мав голосувати ваш депутат, якби справді був вашим “слугою”, а не “слугою” Коломойського.

утримав Авакова на посаді

підтримав сумнівну комісію, яка має обрати главу Антикорупційної прокуратури. Це те голосування, після якого міжнародники заговорили про ймовірність призупинення безвізу
послідовно все робив, щоб антиколомойський закон про банки був не прийнятий. На щастя, завдання шефа виконати не вдалося, але разом з іншими прихвостнями олігарха він перетворив процес на поправочну епопею, а потім ще продовжив наступ на цей закон через КСУ

Центр протидії корупції



Теги:Корупція, команда ЗЕ, Коломойський, Антон Поляков, За майбутнє


Читайте також



Коментарі (0)
avatar