реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Заплачений аудит, або Другий етап знищення Юлії Тимошенко

У 2002 році напередодні розгляду в Чернігівському апеляційному суді справи щодо «Єдиних енергетичних систем», а якщо відверто проти Юлії Тимошенко, була дана з Києва вказівка суддям, прокурорам та іншим гілкам «правоохоронної» системи за будь-яких обставин винести вердикт не на користь апелянтів. У цій ситуації на інше рішення суду сподіватися тоді було марно. Щоправда, згодом Верховний Суд скасував усі ці судові «висновки», що зрештою підтвердило наявність «карально-засуджувальної» зацікавленості суддів нижчих інстанцій, які розглядали «справу Тимошенко».

Що ж зараз інкримінують жінці, яка у найважчий для країни період винесла на своїх тендітних плечах не лише весь тягар зовнішніх чинників і постійні атаки опонентів, а й навіть агресивні дії та тиск, які щодня вчинялись проти неї колишніми колегами-побратимами під керівництвом Віктора Ющенка.

«Найтяжче» обвинувачення колишньої влади зосереджується на «свідомій, заздалегідь обдуманій, особистій зацікавленості» (з останнього обвинувачення органів прокуратури) Юлії Тимошенко. Така власна зацікавленість лідерки Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» полягає, як з’ясувалося, у тому, що вона всі кошти, виділені в рамках Кіотського протоколу на поліпшення екології, спрямувала на пенсійні виплати. Але ж не треба забувати, що тоді був найтяжчий для України і решти країн світу кризовий рік. І владі потрібно було своєчасно реагувати на виклики часу. До того ж так звана політична еліта випліскувала в суспільство суцільний негатив — ось-ось настане колапс. Але завдяки крокам «тимошенківського» уряду цього не сталося.

Вона розуміє, що в її діях відсутній склад злочину, а, по-друге, Юлія Володимирівна не втратила гідності і чесності, яких бракує «справжнім» чоловікам. Але Генеральна прокуратура, якою нині керує кум теперішнього Президента України Віктора Януковича, вбачає певний умисел у діях колишнього Прем’єр-міністра. Що очікувати їй тепер від судів? Питання навіть не риторичне, бо зрозуміле.

Інші «злодіяння» Юлії Тимошенко нинішня влада вбачає в тому, що урядова команда, яку вона очолювала, закупила німецькі автомобілі марки «Опель» для сільських медичних закладів. Як стверджує нинішня владна команда, ці автомобілі не такі. А місцеві лікарі, навпаки, задоволені автомобілями, бо як можна інакше оперативно дістатися в інший населений пункт без авто, щоб надати вчасну медичну допомогу хворому? Поки з району приїде карета швидкої допомоги, така допомога може і не знадобитися. А автомобілі «Опель» вартістю 15 тисяч євро дозволяється експлуатувати у місцевості між населеними пунктами навіть там, куди дістатися через погодні умови досить складно.

…Нещодавно чоловікові Юлії Тимошенко зробили складну хірургічну операцію. Знаючи про це, влада саме в ці дні висуває офіційне кримінальне обвинувачення. Схоже, українська влада впроваджує російський сценарій: своїх опонентів тамтешня влада запроторює за ґрати. Але не треба забувати, говорячи словами Леоніда Кучми, що Україна все ж таки — не Росія…

Між тим, усі ці обвинувачення ґрунтуються на результатах аудиту іноземної компанії, яка від української нинішньої влади отримала мільйони гривень для такого аудиторського результату. Ці кошти — частина податків українських платників. Тож хіба можна було сподіватися на ІНШІ результати ТАКОГО аудиту?

Сергій КОРДИК

ПОСТСКРИПТУМ

Напередодні нового року прихильники Юлії Тимошенко пікетували Чернігівську обласну прокуратуру та вимагали припинити політичні репресії проти представників партії «Батьківщина» та зокрема проти Юлії Тимошенко. Під стінами прокуратури зібралося понад 200 осіб. Серед них були депутати обласної, міської і районних рад. Були розгорнуті плакати з написами «Руки геть від Тимошенко!», «Ні — політичним репресіям!»




Теги:Юлія, політика, За гратами, юля, респресії, арешт, Тимошенко, суспільство, Прокуратура, суд


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
КАЖДЫЙ КУЛИК СВОЁ БОЛОТО ХВАЛИТ. Кому верить? Два клана, две группировки олигархов дерутся, и народу лапшу на уши вешают. Самое удивительное, что народ до сих пор им верит. Сколько же раз надо обдурить народ, чтобы он понял весь их обман, лжепатриотизм с обеих сторон. Неужели граждане Украины не понимают, что олигархи никогда не будут делиться с простым народом, а за решётку они будут садить только своих противников, конкурентов по бизнесу и простых граждан. Нас разделили на Восток и Запад, на сторонников ПР и "Батькивщину", на русских, украинцев и евреев. Вам постоянно указывают, выискивают виновников вашей бедности, всех бед - ДУРЯТ ВАМ ГОЛОВУ. А мы ведь все, простые люди, между собой одинаковые. У нас у всех минималка и сумашедшие коммунальные тарифы. И все мы страдаем от несправедливости. Перед нами устраивают спектакли под названием "Бандитам - тюрьмы", а на самом деле это обыкновенные разборки капиталистов за власть. У кого власть - у того и правда. Не надоело ли Вам быть зрителями?
avatar
2
Будут верить пока лживой лапшой не подавятся. Паны дерутся -- холопам там делать нечего.
avatar
3
Ой , ну какие слезы и сопли корреспондента по поводу "бедной Юли". Зря стараетесь пан Сергей, белой и пушистой из нее уже никак не получится. Нарушила, значит нарушила. А уж то, что сотворили с Украиной оранжевые любители демократии за пять лет и пером не описать. И, заметьте, не без участия ВОНОЙ. Не надо из нее лепить хероиню, не надо.
avatar
4
Что вы с этой "лидера опозиции" сироту делаете? Пусть к Паше Лазаренко едет, америкосы её ждут - заберут себе бабки. В Украине всегда была куча гетьманов и все за границей поддержки искали.
avatar
5
Вор должен сидеть в тюрьме!
avatar