реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Замінований" цукровий буряк

"Сюрприз" у вигляді мінометної міни, 27-го листопада виявили працівники Линовицького цукрового комбінату, що у смт Линовиця Прилуцького району.

Під час сортування цукрового буряка з транспортерної стрічки випала мінометна міна калібром 82 мм. Відразу ж роботи було припинено, а до рятувальників МНС та правоохоронців надійшов сигнал про небезпечну знахідку. Наступного дня до місця пригоди прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УМНС в області. Обстеживши територію, рятувальники виявили ще і ручну гранату РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни. Всі боєприпаси були вивезені у спеціально відведене місце, де о 14:00 і були знищені.

Тож рятувальники нагадують про необхідність дотримання заходів безпеки під час виявлення вибухонебезпечних, або схожих на них предметів. Головне - не чіпати їх та повідомити про подію оперативно-рятувальну службу по телефону – 101, або міліцію - 102.

Пам'ятайте: знешкодженням вибухонебезпечних предметів мають займатись лише фахівці.

підполковник служби цивільного захисту
Євгеній ДУБИНА,
старший інспектор центру пропаганди УМНС в Чернігівській області



Теги:міна, цукровий завод, МНС Чернігівськьої області, Линовиця


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ех Василий - про етот буряк неделю назад писали
avatar
2
подія сталася 27 листопада, матеріал поставлено 1 грудня. Мінус тиждень = 25 листопада: ви про подію розказували за три дні до того, як вона сталася? Ех, Остапе, задушить тебе чорна жаба заздрощів!
avatar