реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Заходи пам’яті Антона Никоненка «Вуса»

24 вересня о 10.30 відбудеться поминальна служба в Катеринській церкві.
24 вересня, о 20.00 на схилах біля храму св. вмц. Катерини запрошуємо всіх бажаючих запалити свічу пам’яті по загиблому Антону Ніконенко «Вусу».
26 вересня у Палаці культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (БК «Текстильників», Шерстянка), о 17.00, розпочнеться концерт пам’яті Антона Ніконенка.

Гурти:
«Альпіністи королі» (Чернігів) панк-рок
«Тайворон» (Чернігів) важка альтернатива
«Потік свідомості» (Чернігів) панк-рок
«Колохрест» (Чернігів) панк-рок
«Смертний вирок» (Чернігів) альтернатива
«Кет» (Київ) - соло-гітара
Спеціальний гість - соліст гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк

Благодійний внесок: 10,00 грн

АНТОН НІКОНЕНКО (Вусатий)
(02.02.1986 - 25.09.2008)
Антон Ніконенко народився 2 лютого 1986р. З 2003 по 2007 рік здобув освіту інженер-електрик зі ступенем бакалавра в Чернігівському Державному Технологічному університеті, не був у Чернігові людиною невідомою. Антон фактично зі шкільних років належав до патріотичних лав чернігівської молоді, цікавився історією, філософією, військовою справою. Приймав активну участь в більшості громадсько-політичних заходів, був переконаним і стійким патріотом. Кілька років поспіль носив чуба і козацькі вуса: всі, хто бачив колоритного хлопця бодай раз під час громадських акцій або в церкві – надалі впізнавали його на вулицях. Можна сказати, що він був уособленням молодіжного патріотизму Чернігова. Всі, хто його знав, в один голос твердять, що Антон був спокійним , позитивним і товариським, усім намагався допомогти й підтримати, відтак користувався беззаперечним авторитетом у молоді. Навколо нього гуртувалися практично всі свідомі люди, хто хоч раз мав нагоду з ним спілкуватися. В ніч з 24 на 25 вересня загинув від вибуху при не з’ясованих обставинах.

Вся інформація тут:
http://vkontakte.ru/club11476545






Коментарі (0)
avatar