реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Захід послідовно блокує агресора

Захід продемонстрував послідовні дії, реагуючи на агресію Росії проти України. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив політолог, політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач.

Він зауважив, що насамперед про це свідчать рішення, що були ухвалені під час переговорів лідерів країн Великої сімки в Гаазі. «Це видно і по Декларації, яку було ухвалено, і по рішеннях за наслідками Декларації про призначення зустрічі вже міністрів енергетики семи найбільш промислово розвинених країн, а значить – споживачів енергії. Це зустріч стосовно того, як далі перебудовувати енергетичну систему світу, щоби Росія не отримувала тих надприбутків, які дозволяють їй вести такого роду війни», - зазначив Горбач.

Він зауважив, що наслідки санкцій країн Великої сімки будуть мати, перш за все економічний характер і неминуче позначаться на внутрішньому становищі Росії і її соціально-економічній системі.

«Поки що йде психологічна війна і в даній ситуації Путін буде демонструвати своєму електорату і своїм громадянам, що він сильний і непохитний. Також демонструє Заходу, з яким він реально бореться, що він не буде здаватися і назад шляху немає. Але це може бути достатньо короткий час, поки ці економічні втрати і збитки не почали відчуватися російською економічною системою і звичайними громадянами», - переконаний експерт.



Теги:Володимир Горбач, Україна - Європа, російська окупація, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar