реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Заява - ультиматум чернігівських націоналістичних організацій до влади

Виходячи зі складної ситуації в Україні та подій, пов'язаних з незаконним утриманням Надії Савченко, Миколи Карпюка, Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших патріотів України в застінках російських катівень, зважаючи на негативне ставлення Українців до російського бізнесу, який до сьогоднішнього дня заробляє гроші в нашій країні і сприяє подальшому фінансуванню російської армії, котра вбиває наших військових на сході України, вимагаємо від Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради та Чернігівської міської ради:

1. Виступити з публічними зверненнями на адресу Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України в підтримку проект Закону «Про націоналізацію майна в Україні держави-агресора та її резидентів» № 2497 від 31.03.2015.

2. Виступити з публічними зверненнями до Голови Національного Банку України Валерії Гонтарєвої з вимогою виключити з валютних торгів на міжбанку банків з російським капіталом.

3. Негайно вжити заходів щодо якнайшвидшого видворення російського бізнесу з території Чернігівщини, розірвати всі угоди з представниками російських компаній в області.

Цієї неділі, 13. 03. 2016 року, ми провели попереджувальну акцію в Чернігові. Наш автопробіг був мирним і не завдав шкоди російським компаніям. Проте хочемо Вам нагадати, що хоч Українці й відрізняються своєю толерантністю, але в разі невиконання зазначених нами вимог, стримати прояв народного гніву буде неможливо.

Даємо органам державної влади тиждень на роздуми. З неділі, 20. 03. 2016 року, ми знімаємо з себе будь-яку відповідальність по стримуванню справедливого народного гніву.

Список підписантів:

Громадська організація «Самооборона Майдану»;
Громадська організація «Перша Чернігівська сотня»;
Національно-визвольний рух «Правий Сектор»;
Громадське формування «Самоооборона Чернігівщини»;
Громадський рух «Третя Позиція»;
Громадська організація «Єдиний волонтерський центр»;
Громадська організація «Чернігівській центр підтримки добровольців»;
Громадська ініціатива «Вільні люди».

14.03.2016 року Божого, на другому році війни з Російською федерацією.



Теги:торгівля з Росією, російсько- українська війна, націоналізація, НБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar