реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Загинув земляк з Семенівки

14 листопада надійшла трагічна звістка – в боях за Україну, на Донецькому напрямку, загинув Коля Асмаковський. Він загинув 11 листопада на бойовій позиції захищаючи кожного з нас.

Найкращий друг, хлопець, син та брат, одногрупник та однокласник, достойний син України. Випускник Глухівського університету.

З початку вторгнення він перебував в м. Семенівка, Чернігівської області, яке вже з перших днів опинилося в окупації. На початку березня Коля дістався в майже оточений Чернігів та став до лав Національної Гвардії України, виконуючи бойове завдання по обороні міста. Після втечі ворога з Чернігівщини, вирішив залишити більш-менш спокійну службу на блокпостах Чернігова. Пройшов співбесіду та перевівся в 3-й батальйон оперативного призначення «Свобода» 4-ї бригади оперативного призначення НГУ. Після короткого вишколу він, пліч-о-пліч з героями- «свободівцями», одразу потрапив на найгарячішу ділянку фронту – Бахмутський напрямок. Саме там, стримуючи навалу рашистів, він пожертвував своє життя за майбутню вільну Україну.

Спочивай з миром, брате!

У Колі залишилася мама, брат, дівчина та його друзі. Хто має можливість підтримати маму героя, залишаю номер банківської карти: 5168 7456 1258 9314 Топальська Наталія Миколаївна.

Сергій НІКІТІН



Теги:російсько - українська війна, оборона Чернігова, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar