реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Загинув (вбито?) народний депутат Дмитро Тимчук

Можете скільки завгодно мене звинувачувати у конспірології, підозріливості тощо. Але не здивуюся, якщо невдовзі з"ясується, що за дивною смертю народного депутата Тимчука стоять російські спецслужби.
Не вірю у самогубство, бо нардеп був сповнений сил і запалу продовжувати свою діяльність на інформаційному поприщі.
Також не повірю, що людина з досвідом бойового офіцера-полковника, людина, яка пройшла непрості службові відрядження до Іраку, Лівану та Косово, де перебували українські контингенти у складі миротворчих сил ООН, померла від необережного поводження зі зброєю під час чистки...

Нагадаю про теракти, спрямовані проти офіцерів служби зовнішньої розвідки України у самісінькому центрі Києві, брутальне вбивство Аміни Окуєвої та ін. злочини спецслужб держави-агресора.

Крім того, пам"ятаймо, що на відміну від нинішньої влади, зокрема Зе-команди, яка байдуже ставиться до питань інформаційної безпеки, у РФ чітко усвідомлюють ХТО у нашій країні є загрозою російським імперським впливам у інформаційному просторі України. Нагадаю, що народний депутат Тимчук був фундатором і координатором групи "Інформаційний спротив", завданням якої є отримання, обробка (перевірка) і поширення оперативної інформації про російське вторгнення в Україну. Головна мета групи "Інформаційний спротив"- протиставити брехні російської пропаганди факти і створити реальну картину подій в інформаційному просторі. В умовах розгортання російської агресії проти України саме "ІС" став одним із найпопулярніших ресурсів у мережі, який давав новини зі східного фронту України та інформацію з Криму. Тобто Тимчук був одним із найпопулярніших блогерів України, який детально висвітлював окупацію Криму Росією, інтервенцію Російської Федерації в Україну загалом, а також сепаратистські виступи та російську диверсійну діяльність в Україні. Іншими словами, Тимчук добряче "портіл нєрвішкі" російським спецслужбам.

Проросійський реванш в Україні, на жаль, набирає й ось таких обрисів-терактів, посилення диверсійної роботи з боку російських окупантів. І цьому слід протиставляти професійну діяльність СБУ, зміцнювати її патріотичними кадрами, замість призначати туди на найвищі керівні посади звьозд малоросійського "95 кварталу"...
Царство небесне...

Олег ПУСТОВГАР



Теги:Олег Пустовгар, Дмитро Тимчук, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar