реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Загидили дві українські вулиці

Найближчим часом водопостачання вулиць Лесі Українки та Василя Симоненка в місті Чернігові буде припинено.
І причина тут не в пориві водопроводу або ще якомусь пошкодженні водопровідних мереж.

Мешканці приватних житлових будинків, які розташовані на цій вулиці, взяли за звичку зливати фекальну каналізацію прямо на проїзну частину дороги.

Фактично 80% домогосподарств економлять на викачуванні вигрібних ям і перетворюють вулицю на клоаку. Їх не турбує сморід та антисанітарія, які залишаються після такої діяльності.

Власник будинку #18 по вулиці Симоненка взагалі виправдовував фіолетову смердючу воду, яка витікала з його подвір'я тим, що в нього "переповнена вигрібна яма, а автомобіль для викачки буде тільки у вівторок". Вся смердюча вода витікала у водопровідний колодязь і заповнювала його.

Фахівцями КП "Чернігівводоканал" було відібрано проби води і проведено її аналіз. Те, що з будинку витікають стічні води, було підтверджено лабораторією.

Мабуть, власник будинку вважав за нормальне з п'ятниці по вівторок топити вулицю фекальними водами. Щоб такого не відбувалося, водопостачання будинку було припинено.

Зазначені дії мешканців будинків тягнуть за собою не тільки порушення Правил благоустрою міста Чернігова, але можуть привести до епідемії у військовий час. "Чернігівводоканал" не буде миритися з таким станом подій. При виявленні витоків води з будь-якого подвір'я на території міста Чернігова водопостачання будинків буде припинено.

КП "Чернігівводоканал"



Теги:санітарія, каналізація, Чернігівводоканал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar