реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зачищають футбольних фанатів

У Санкт-Петербурзі активізувалася "зачистка футбольних фанатів, не зовсім лояльних до влади", повідомляє телеканал "Дождь".

"Центр "Е" (екстремізм) і Слідчий комітет Росії 7 липня прийшли з обшуками до фанатів петербурзької угруповання "Невський синдикат". Кримінальну справу, за якою обшукують петербурзьких фанатів, завели ще рік тому. Первісна стаття - побої, але напередодні обшуків, які провели Слідчий комітет і Центр "Е", статтю замінили на "хуліганство" ", - наголошується в повідомленні.

Обшуки відбуваються після гучних скандалів з російськими фанатами на Євро-2016 у Франції. Однак дії деяких футбольних хуліганів були підтримані владою, зазначає телеканал.

"З "Невським синдикатом "- інша ситуація. Це одне з найбільших фанатських об'єднань в Петербурзі. Воно відрізняється від пітерського фанатського руху позицією щодо Криму і України. Це питання сильно роз'єднало фанатський рух Росії. "Невський синдикат" відноситься до тих, хто в ситуації підтримує Україну. Вони це демонстрували своїми банерами", - йдеться в повідомленні.



Теги:Невський синдикат, російсько- українська війна, Санкт- Петербург, футбольні фанати


Читайте також



Коментарі (0)
avatar