реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Заарештовані керівники ветмедицини внесли заставу

Прокуратурою Чернігівської області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню за підозрою начальника Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області Кульбако В.Д. та начальника Прилуцького районного управління ветеринарної медицини Кірієнко А.І. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Кульбаку В.Д. та Кірієнку А.І. визначено запобіжний захід у вигляді застави в сумі 250 тис грн та 150 тис грн відповідно, які підозрювані вже внесли на спеціальний рахунок.

Розслідуванням встановлено, що Кульбако В.Д. щомісяця отримував неправомірну вигоду в сумі близько 2 500 грн через Кірієнка А.І. із своїх підлеглих – керівників районних управлінь за не перешкоджання в їх діяльності.

Слідство відпрацьовує версію про отримання керівниками районних управлінь коштів від фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб у своєму районі.

З метою об’єктивного розслідування вказаного злочину та викриття всіх його учасників прокуратура області просить повідомити небайдужих громадян про факти звернення до них працівників ветеринарної медицини за фінансовою допомогою.

Звертатись слід за телефоном (0462) 67-40-86, анонімність гарантована.



Теги:прокуратура Чернігівської області, хабарники, Кримінал, застава


Читайте також



Коментарі (0)
avatar