реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

За "стіну Яценюка" вже арештовують

Детективами Національного антикорупційного бюро проводяться обшуки в трьох містах в рамках розслідування справи про розкрадання на проекті "Стіна".Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Як повідомляється, обшуки проводяться в Києві, Київській області, Чернігові та Харкові.

Паралельно здійснюється оцінка зібраних доказів і вирішується питання про затримання інших осіб.

Нагадаємо, вчора, 8 серпня, детективами НАБУ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в рамках розслідування справи про розкрадання на проекті "Стіна" було затримано 6 осіб.

Зазначимо, розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету при реалізації так званого проекту "Стіна" з облаштування посиленого інженерно-охоронного спорудження на кордоні з Російською Федерацією детективи НАБУ здійснюють з березня 2016 року. Попередня кваліфікація - ч. 5 ст. 191 КК, ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 і ч. 2 ст. 210 КК України.

За версією слідства, в результаті злочинних дій інтересам держави завдано збитків у розмірі понад 16 млн грн.

У ході розслідування детективи Бюро ініціювали низку судових експертиз, які безпосередньо виїздили за кордон, з залученням експертів здійснювали огляд ділянок з метою об'єктивної оцінки фактичного обсягу виконаних робіт і зіставлення їх з даними, які містяться в актах прийому-передачі виконаних робіт.



Теги:Державна прикордонна служба, російсько- український кордон, стіна Яценюка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar