реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

За нелегалів - 30 тисяч штрафу

Набув законної сили вирок Новгород-Сіверського районного суду у кримінальному проваджені стосовно громадянина Республіки Молдова, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Встановлено, що у вересні минулого року на територію митного пункту пропуску «Грем’яч» заїхав вантажний автомобіль. Водій під час проходження прикордонного контролю повідомив, що повертається додому після роботи на території Російської Федерації. Утім, у ході поглибленого огляду транспортного засобу було виявлено 9 громадян Республіки Афганістан, які не мали відповідних документів на перетин державного кордону.

У ході досудового розслідування було з’ясовано, що перевізник повинен був доставити нелегальних мігрантів до м. Києва. За свої послуги в якості винагороди водій отримав 500 доларів США.

Розглянувши матеріали кримінального провадження суд визнав зловмисника винним за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 30 тисяч гривень.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:УСБУ в Чернігівській області, Україна - Молдова, нелегали, Грем'яч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar