реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

З професійним святом! Дякую за пильність...

Дорогі друзі!
Від чернігівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови регіонального інформаційного простору, виступаючи головним «барометром» соціально-політичного, економічного та культурного життя нашої області. Найголовнішими показниками Вашої роботи є оперативність та неупередженість , відповідальність та творче бачення ситуації, динамічність та ґрунтовність у викладі інформації, завдяки яким ви допомагаєте налагодити ефективний інформаційний зв’язок між всіма інститутами суспільства. Завдяки вам скорочуються відстані між містами та людьми, розповсюджується не лише інформація, а й духовно-моральні цінності.

З кожним роком потреби суспільства в об’єктивній та актуальній інформації, надійному та якісному зв’язку стрімко зростають і ваша ефективна робота по задоволенню цих проблем є важливою передумовою подальшого поступального розвитку нашого міста, області, держави та, врешті-решт, успішної інтеграції країни у світовий інформаційний простір.

Кожен свій робочий день я розпочинаю з перегляду новин в Інтернеті , на телебаченні, розгляду поштових звернень та великої кількості телефонних дзвінків. На особистому контролі тримаю чимало питань, що піднімаються вами або завдяки вам – дорогі репортери, журналісти, оператори, диктори, зв’язківці та всі, хто щоденно докладає зусиль до підготовки та розповсюдження інформації. Я дуже вдячний вам за вашу пильність, ерудованість, небайдужість, конструктивну критику та пропаганду позитивних прикладів!

Бажаю кожному з вас професійних та особистісних досягнень, яскравих репортажів, безперебійного швидкісного зв’язку та стовідсоткового вдоволення плодами своєї праці! Щастя, здоров’я, добробуту і процвітання Вам і Вашим родинам!

Сергій АВЕРЧЕНКО, голова обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка"



Теги:день телебачення і радіо, УДАР Кличка, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar