реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

З президентської дачі повтікали кенгуру

З дачі Януковича повтікали кенгуру. У приватному зоопарку на території резиденції "Межигір'я" Віктор Янукович тримав трьох кенгуру, двоє з яких втекли, а третій загинув.

Про це з посиланням на власне журналістське розслідування пише видання "Українська правда". За інформацією видання, кенгуру завезли в 2008 році. Їх тримали в одному загоні з цесарками.

Але "австралійські гості" не прижились в "Межигір’ї" через надто суворий клімат. Зимою 2009 року одне з кенгуру померло через запалення легенів. Потім навесні 2009, коли робітники годували птахів, друге кенгуру вискочило з вольєру та втекло. Оскільки упіймати тварину так і не вдалося, то вирішили випустити на волю і третє кенгуру, сподіваючись, що вони повернуться вдвох назад. Але після того австралійські тварини більше не з'являлися біля вольєру.

Водночас, Янукович має потяг до екзотичних тварин. В його зоопарку мешкають страуси - австралійський ему та американський нанду, для яких було збудовано вольєр площею в гектар. Також у господарстві Януковича водяться павичі, фазани, австралійські гусаки, земляний заєць і навіть лами.

Окремо від зоопарку, тобто вільно на території "Межигір'я", мешкають олені.

Джерело: Відголос. com




Теги:Янукович, страуси, кенгуру, олені, зоопарк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar