реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

З початку року викрито 21 злочин

Перед податковою міліцією ДПІ у м. Чернігові ДПС стоять завдання вивчення та зруйнування тіньових схем ухилення від сплати податків і мінімізації податкових зобов’язань підприємствами.
Це виявлення та попередження фактів незаконного відшкодування з бюджету податку на додану вартість, оперативне супроводження розслідування кримінальних справ, проведення спільних оперативно - слідчих заходів у ході розслідування кримінальних справ з метою встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, збір доказів та направлення кримінальних справ до суду з обвинувальним вироком.

У цілому з початку року викрито 21 злочин, з яких 18 тяжких. Зокрема, забезпечено надходження до бюджетів на суму понад 24 млн. грн.

Також на даний час закінчено провадження та направлено до суду 3 кримінальні справи, у тому числі за статтею 212 КК України.

У результаті вжитих заходів, спрямованих на недопущення розкрадання податку на додану вартість з бюджету, виявлено 7 фактів незаконного відшкодування ПДВ на суму понад 1,4 млн. грн.

З незаконного обігу вилучено товарів на загальну суму більш ніж 3 млн. грн., у т.ч. спирту – 423 тис. грн., лікеро-горілчаних напоїв – 178 тис. грн., тютюнових виробів – 25 тис. грн. та інших товарів народного вжитку.

У звітному періоді припинено діяльність 4 підпільних цехів.

Сергій БОЙКО, начальник ГВПМ ДПІ у м. Чернігові ДПС



Теги:підпільні цехи, податкова міліція, ПДВ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це гонитва за відьмами. Тільки нашому підприємству держава заборгувала 3 млн.грн. Оце і є грабунок серед білого дня.
avatar