реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

З нашого боку на фронті їх не бачив

Я так розумію, що за старою звичкою звозити на противагу нашим майданам антимайдан, зараз, після спроб забрати у нас парад, хочуть організувати антипарад?

Нічого, я почекаю, поки пропливе всенародно обране... я з ними на війні не зустрічався. З нашого боку, принаймні.

А як хтось з ними й попреться з нашого боку, та - будь-ласка, війна з людьми й не таке робить... посттравматичні синдроми, деградацію внаслідок алкоголізму й інші дива, які стимулюють ходити під орудою в уклоністів та тих, хто завзято починає руйнувати армію, ще ніхто не скасував.

Пройдусь на пів-години пізніше.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ На ровері, чи на роялі? Замість параду на День Незалежності в Києві пройде Хода гідності за участю Зеленського, заявив Богдан. «...пройдуть представники різних родів військ ЗСУ. Ветерани АТО , можуть(!!!) приєднатися до представників своїх бригад». А також, як на пєрвоє мая візьмуть участь медики, вчителі, спортсмени, дипломати(бюджетники) З «Параду не буде, тому що дорого» раптом появився «грандіозний концерт і безпрецедентні святкові заходи, які готує кращий режисер всіх часів і народів».... Скільки ЗЕ витратить на ту ходу? ЗЕ вирішив очолити Ходу гідності. Одного не розумію - яке відношення він має до ГІДНОСТІ УКРАЇНИ? Він, який назвав Україну порноактрисою, буде іти попереду "шествия"? А де був в часи Революції Гідності наш херой? Круто солдатам, ветеранам брати участь у Ході з тим хто чотири рази косив від призову? Коли учасники бойових дій , ветерани АТО вирішили провести власний парад всупереч рішенню Зеленського, так відразу примазалися... ЗЕ і команда , які дуже люблять подобатися телеглядачам. Ото у цій ситуації вони вирішли долучитися до "хвилини слави" ветеранів, які будуть іти у параді на День Незалежності. Коня кують, а [зелена] жаба ногу підставляє. Цинічний піар. Вова, йди туди, куди ти всіх посилав. Російською гідність- достоинство, то своїм достоїнством він уміє грати. Паради перепутав? Ото хай очолить на ровері, чи на роялі... Зиновій ГУЗАР



Теги:Парад, гібридна війна, Олександр Сосницький, 24 серпня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar