реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

З іменинами, Перша Сіверська!

1 окрема танкова Сіверська бригада відзначає 23-ю річницю з дня створення підрозділу у складі Збройних Сил Незалежної України.

Не лише Гончарівська громада, із якою тісно переплелись життя танкістів та їх родин, а й уся Чернігівщина із особливою вдячністю та гордістю шанує своїх героїв, які вже не перший рік гідно несуть військову службу у найгарячіших точках на Сході України.

Перша окрема танкова бригада завжди була серед кращих за рівнем підготовки і підтримки бойової готовності. Про що переконливо свідчать високі результати Сіверської бригади під час конкурсу на кращий танковий взвод Сухопутних Військ Збройних Сил України, де наші танкісти нещодавно заслужено вибороли «срібло».

Бойовий шлях цього славетного підрозділу розпочався із перших днів агресії проти України. Наші сіверські воїни разом із іншими танковими підрозділами міцним броньованим щитом стали на захист східних рубежів.

Навіть у найскладніших ситуаціях бійці підрозділу діяли сміливо, рішуче і професійно, демонструючи блискучий бойовий вишкіл і продовжуючи найкращі традиції українського війська.

Своєю безстрашністю, професіоналізмом та високим рівнем бойової майстерності, виявленими під час бойових чергувань, тактичних навчань та тренувань, воїни Сіверської бригади здобули заслужений авторитет і повагу.
Ми пишаємось вашими бойовими досягненнями і тим, як мужньо ви захищаєте мир, безпеку і життя мільйонів українців, оберігаєте спокій земляків.

Щиро дякуємо Вам за героїзм та незламність духу, які ви демонструєте під час захисту суверенітету і територіальної цілісності України.

Ми глибоко сумуємо і низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю про усіх загиблих героїв-танкістів, які, на жаль, не повернулись із поля бою.

Від щирого серця зичу воїнам-танкістам і їх родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння та захисту Батьківщини!

Ігор ВДОВЕНКО



Теги:1 Сіверська бригада, російсько - українська війна, Ігор Вдовенко, Гончарівське


Читайте також



Коментарі (0)
avatar