реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вовк і Заяць знесли євромайдан

Чернігів повинен знати своїх героїв. Завдяки сайту "Високий Вал" стало відомо чий підпис стояв під поданням міської ради про знесення євронамету.
"Високий Вал" повідомляє: "Нагадаємо, сцена у парку Попудренка «заважала» саме міській раді, яка і звернулася до адмінсуду з відповідним позовом, під яким стоїть персональний підпис начальника юридичного відділу міськради Павла Вовка.
У результаті рішення до 7-го січня наступного року не можна встановлювати намети та інші подібні архітектурні форми, а також використовувати звукопідсилюючу апаратуру по всьому проспекту Миру. У зв’язку з цим під загрозою виявилося проведення свята Нового року на центральній площі і незаконний намет під Катерининською церквою (юридична адреса проспект Миру, 1). Щодо останнього юридична служба і сам Павло Вовк, схоже, не збираються ані позиватися до суду, ані звертатися до виконавчої служби щодо її бездіяльності й виконання вже існуючих, а також «свіжоспеченого» рішення.
Рішення адміністративного суду ухвалив суддя О.Заяць. Міський голова Олександр Соколов не вийшов ні до мітингуючих, ні навіть до делегації, що прийшла до нього в міську раду.
Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Чернігівський адміністративний суд, євромайдан, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar