реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вони повертаються: з Ізраїлю прилетів партнер Коломойського

У Дніпро з Тель-Авіва прибув бізнес-партнер олігарха Ігоря-Коломойського та екс-співвласник "ПриватБанку" Геннадій Боголюбов, повідомив головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов.

"Сьогодні о 18:00 чартерним рейсом Тель-Авів - Дніпро в Україну прибув Геннадій Боголюбов - партнер Ігоря Коломойського. Ніяких претензій у правоохоронців до нього немає, так що оформився без проблем. Коломойський, мабуть, збирається повертатися після інавгурації президента", - сказано в повідомленні Бутусова на його сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у 2017 році повідомлялося, що у Геннадія Боголюбова є громадянство чотирьох країн - України, Великобританії, Ізраїлю та Кіпру, а проживає він у швейцарському місті Женева.

У квітні 2019 року Центр дослідження корупції та організованої злочинності OCCRP, ґрунтуючись на аудиті компанії Kroll, повідомив, що Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов вивели із ПриватБанку 5,5 млрд доларів через філію банку на Кіпрі.

7 травня олігарх Ігор Коломойський, який зараз живе в Ізраїлі, заявляв, що ще не повернувся в Україну, оскільки поки що не відбулася інавгурація обраного президента Володимира Зеленського, а він не хоче, щоб його повернення приписували Петру Порошенку.

Коломойський у 2018 році переїхав із Женеви до Ізраїлю. Раніше він заявляв, що має намір повернутися в Україну у випадку, якщо президентом стане Володимир Зеленський. "Новий час"



Теги:Коломойський, єврейське лоббі, перемога Зеленського, Дніпро, ПриватБанк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar