реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

ВОНА ПРАЦЮЄ… САМА ?

Люди, здається, звикають до всього. Українці вже змирилися з тим, що чергова правляча коаліція, а зараз це начебто БЮТ – НУ-НС – блок Литвина, відповідно до Конституції України досі не прийняла Програму діяльності Кабінету Міністрів України.
Звернемо увагу на те, що згідно статті 114 Конституції України лише прем’єр-міністр «керує роботою Кабінету Міністрів України спрямовує її на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, схваленої Верховною Радою України.» Маємо незаперечне цинічне порушення Конституції України та фактично узурпацію посади Прем’єр-міністра Ю. Тимошенко, яка сьогодні керує у не конституційний спосіб роботою вищого колегіального органу виконавчої гілки влади і ,звісно, не на виконання Програми Кабінету Міністрів України, схваленої ВРУ. До чого це приводить ? Нехай висновки зроблять самі українці на чергових виборах. Лише нагадаємо їм про те, що в часи світової кризи наша держава досі не має, призначених відповідно до чинного законодавства, керівників ключових для будь-якої держави установ:
1. з 23 травня 2008 року Антимонопольного комітету України після звільнення ВРУ О. Коктусєва;
2. з 26 грудня 2008 року Фонду державного майна України після звільнення ВРУ В.Семенюк-Самсонко;
3. з 17 лютого 2009 року Міністерства фінансів України після відставки соратника Ю.Тимошенко по БЮТ, голови Партії реформи і порядок В. Пинзеника;
4. з 3 березня 2009 року Міністерства закордонних справ України після звільнення ВРУ В. Огризка;
5. з 5 червня 2009 року Міністерства оборони України після звільнення ВРУ Ю. Єханурова;
6. з 23 червня 2009 року Міністерства транспорту та зв’язку України після звільнення ВРУ вже колишнього соратника Ю. Тимошенко по ВО «Батьківщина» Й. Вінського.
Як бачимо виборче гасло «ВОНА ПРАЦЮЄ» дійсно має рацію, але чи варто все робити самій , а не діяти у відповідності до Конституції ?
І останнє. Всі вище згадані керівники позбулися своїх посад внаслідок низки зговорів і домовленостей між Партією регіонів і БЮТ, тобто двома олігархічними кланами (Донецьким і Дніпропетровським), які змагаються за монополію влади в Україні, звісно не без участі Президента України.
Останньому поки що вдається якось балансувати між цими монстрами. Найбільше чого, «досяг» В. Ющенко за час перебування на посаді Президента України - заважав здобути перемогу одному з них.
Звісно, тотальна перемога будь-якого з цих мегакланів загрожує розколу і знищенню України, як незалежної держави.

Сергій Соломаха






Коментарі (0)
avatar