реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вона живе та працює на Чернігівщині!!!

Як було повідомлено партія «Селянська Україна» збирається висунути кандидатом на посаду Президента свинарку Ліду Степанівну Вона.
Про це повідомив лідер партії Михайло Притула.
За його словами, Лідія Вона працює старшою свинаркою КСП «Іршики».
Притула повідомив, що з пропозицією зібрати з'їзд «Селянської України» і висунути Вона у президенти звернулися учасники зборів Староконстантинівського осередку Хмельницької обласної організації.
«Лідія Вона - достатньо симпатична, скромна, миловидна жінка із слов'янським обличчям, десь 6-м розміром грудей, 38 років, дуже миловидна, доброзичлива», - сказав Притула.
«Наш основний конкурент Тимошенко. Дві жінки - це дуже серйозна сутичка буде, але ми знаємо, що Вона переможе, тому що вона і не в таких свинарниках наводила порядок», - зазначив лідер партії.
У ході зборів осередку виступив їх голова Михайло Мельничук, який відзначив, що «по всій Україні хтось дуже влучно розвісив бігборди «Вона працює», тому що всі ми знаємо, що свинарка КСП "Іршики" Лідія Степанівна Вона дійсно працює і працює краще за всіх».
«Я дуже добре знаю сільське господарство, знаю, як правильно робити, тому що раніше, ще при радянській владі, я закінчила інститут по економіці управління сільським господарством» - зазначила Лідія Вона у коментарі «Українській правді».
Проте міліція з'ясувала, що громадянка Лідія Вона не зареєстрована в Хмельницькій області.
Про це говориться у листі начальника управління МВС в Хмельницькій області заступнику голови Хмельницької облради, що є у розпорядженні "Української правди".
За даними міліції, згідно обліку адресно-довідкового сектора МВС, Лідія Вона у Хмельницькій області не значиться.
Разом з тим, за даними райуправління міліції, Лідія Семенівна Вона зареєстрована в Чернігівській області.

Олександр ЯСЕНЧУК









Коментарі (1)
avatar
1
Печерский райсуд Киева запретил распространение любой недобросовестной рекламы о деятельности премьера Юлии Тимошенко.
Цитата:
"Запретить Пидлубному и другим любым физическим и юридическим лицам, независимо от формы собственности, размещать на билбордах, других наружных рекламных носителях, радио и телевидении, сети интернет, в электронных СМИ любую недобросовестную рекламу отношении деятельности… Тимошенко", - говорится в постановлении.
Цитата:
"Основанием стал заказ и изготовление видеоролика, который, по мнению истца, содержит недостоверную информацию в отношении премьера Юлии Тимошенко",

Юля решила ввести цензуру даже в интернете,ничего не выйдет.
Спорный ролик здесь http://navybory.narod.ru/

Печерський райсуд Києва заборонив розповсюдження будь-якої недобросовісної реклами про діяльність прем'єра Юлії Тимошенко.
Цитата:
"Заборонити Підлубному та іншим будь-яким фізичним і юридичним особам, незалежно від форми власності, розміщувати на білбордах, інших зовнішніх рекламних носіях, радіо і телебаченні, мережі інтернет, в електронних ЗМІ будь-яку недобросовісну рекламу щодо діяльності ... Тимошенко",- Говориться в постанові.
Цитата:
"Підставою стало замовлення і виготовлення відеоролика, який, на думку позивача, містить недостовірну інформацію стосовно прем'єра Юлії Тимошенко",

Юля вирішила ввести цензуру навіть в інтернеті, нічого не вийде.
ролик тут http://navybory.narod.ru/

avatar