реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Волонтер Корпусу Миру працюватиме в Чернігові

Волонтер Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки Кайл Колд з 24 грудня розпочав свою роботу в Чернігові на базі Сіверського інституту регіональних досліджень. Однак, діяльність волонтера поширюватиметься й на інші організації та установи Чернігова й області, які потребуватимуть його допомоги.

Планується, що представник Корпусу Миру застосовуватиме прогресивні сучасні методи менеджменту, соціальної роботи та заохочуватиме працівників організації, її клієнтів, партнерів та членів громади до активного вивчення всіх аспектів місцевого економічного та соціального розвитку громад і ринкової економіки. Зокрема, у співпраці з ним запланована організація громадських заходів, реалізація різноманітних проектів, спрямованих на розвиток громади, організація ділових зустрічей, проведення тренінгів з лідерства та бізнесової тематики, що допоможуть українцям стати успішними та активними членами сучасного суспільства.

Діяльність волонтера в Чернігові стала можливою завдяки Угоді між Корпусом Миру та Сіверським інститутом регіональних досліджень в рамках Проекту «Розвиток громад»



Теги:Сергій Лепявко, Корпус Миру, Сіверський інститут


Читайте також



Коментарі (0)
avatar