реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Володимир Поліщук прокоментував бійку, показану "Дитинцем"

На своїй сторінці в мережі Фейсбук підприємець, член обласного штабу національного спротиву, керівник "Люстраційного бюлетеня" Володимир Поліщук прокоментував свою бійку з колишнім менеджером - злодієм, що була показана телеканалом "Дитинець".

"Шановні друзі, - звертається Володимир Поліщук. - Щодо інциденту, який стався минулого тижня, то я насправді чекав, що Олександр Савченко схаменеться та забере заяву. Того разу я не дочекався міліції, бо в машині була тонна речей для АТО, які терміново мали бути відправлені: продукти, маскувальні сітки та химери для снайперів. Все це згодом було вчасно доставлено до м. Щастя. Про те як у мене стріляли - хай розбирається міліція.

Якщо ти насправді займаєшся викриттям корупційних діянь або люстраційними розслідуваннями, то в тебе виникає багато ворогів, які намагаються на тебе якимось чином вплинути. Використавши вдосталь марних спроб вплинути на мене, мої візаві намагалися зруйнувати мій бізнес із середини.

Свого часу на моєму підприємстві був підкуплений менеджер, інцидент з яким показав «Дитинець», але не вказавши при цьому безліч суттєвих деталей. Цей іуда свого часу викрав документи, інформацію, контракти та всіляко шкодив моєму підприємству. Після викриття він зник, прихопивши із собою документацію та матеріальні цінності. За допомогою своїх хазяїв-підкупників він швидко створив фірмочку в Одессі з аналогічним напрямком діяльності, як і у мого підприємства. Коли почалося розслідування, мені в квартирі підпалили двері, де на той час знаходились моя дружина та восьмирічний син.

Але після судового розслідування за статтею «відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом» одеська фірмочка перестала існувати та натомість була зареєстрована інша фірмочка, але вже в м. Суми, яка й по нині діє та не платить податки.

Викрадені Савченком документи та бази даних давали йому можливість системно нищити моє підприємство, яке є роботодавцем та сумлінним платником податків.

В міліції буда відкрита кримінальна справа, але покровителі Савченка справу спускають, як кажуть, на гальмах, а сам він переховується уже упродовж півтора року.

Неодноразові спроби перемовин із злодієм успіху не мали, оскільки його злочин оплачувався дзвінкою монетою хазяїв і надалі.

Ускладнення ситуації змушує мене голосно назвати тих людей, що прикриваючись ошатними кабінетами і навіть погонами, здійснювали злочинну діяльність, а саме: конфіскований крадений товар був повернутий злодію завдяки працівникові міської, а нині обласної прокуратури Олегу Домашенко, а у справу неодноразово втручався працівник обласної прокуратури Засоба. Складається враження, що прокуратура вважає себе недоторканою кастою та на свій розсуд визначає відносно кого відкривати справу чи ні.

Минулого тижня я зустрічався з керівником слідства та маю надію на поновлення провадження.

Також прошу всіх чернігівців, які мають скарги на протиправні дії працівників прокуратури Засоби та Домашенка надавати докази мені особисто.

Шановні земляки, кожен з нас бачить і усвідомлює що в державі нічого не змінилось! Лише активними діями на місцях ми зможемо навести лад у своєму домі.
Обіцяю вживати всіх законних засобів для розслідування темних справ і їх прокурорських та міліцейських покровителів".



Теги:самосуд, Володимир Поліщук, обласна прокуратура, обласна податкова, Дитинець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar