реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Волинського колегу Хоменка прикували наручниками до сцени

Оскільки голова Волинської облдержадміністрації категорично відмовлявся писати заяву про відставку, незважаючи на вимогу багатотисячного натовпу протестувальників, його силоміць прикували наручниками до металоконструкції на сцені Євромайдану у Луцьку.

Це трапилося під час масових радикальних акцій протесту у Луцьку 19 лютого. На сцені Євромайдану, куди протестувальники витягнули Олександра Башкаленка, йому влаштували «холодний душ», обливши мінеральною водою з п’ятилітрової пляшки. Вони пояснили свій вчинок тим, що Башкаленко повинен відчути те, що відчувають хлопці на Майдані в Києві, яких обливають водою з водометів навіть у мороз.

Голові ОДА облаштували своєрідний стіл із трофейних міліцейських щитів. Давши папір та ручку, активісти вимагали негайної заяви про відставку, написати яку голова ОДА відмовлявся, мотивуючи це тим, що може багато корисного зробити для волинян на своїй посаді. Врешті-решт, протестувальники вирішили застосувати засіб фізичного впливу на губернатора та прикували його наручниками до металевої труби, посадивши на сцену.
Волинські новини



Теги:Луцьк, Майдан, режим януковича, Башкаленко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar