реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніка революції: стріляють у Хмельницькому і в Сумах (оновлено)

Полтава. Сьогодні об 11.00 близько 300 полтавців перекрили проїзд в центрі міста по вулицях Жовтневій та Сінній. Люди ходять взад-вперед по дорозі ланцюгом, блокують транспорт та кричать "Банду геть", повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Через це в місті стоять півкілометрові пробки з автобусів, маршруток та тролейбусів.

Чернівці. Тисячі мітингарів блокують обласну адміністрацію, вимагаючи вийт з Партії регіонів обласного ставленика Януковича Папієва та покинути посаду.

Луцьк. Без сутичок захоплено обласну державну адміністрацію. Область переходить під контроль Народної Ради.

Львів. Захоплено обласну адміністрацію, опечатано склад зброї однієї з військових частин. Розгромлено два приміщення районних відділів міліції.

Хмельницький. Мітингарі без перешкод зайшли в приміщення обласної адміністрації. У приміщенні біля 30 міліціянтів. Там буде розміщена Народна Рада.

Суми. Обурені городяни штурмують офіс Партії регіонів з криками "Не пробачимо!". Охорону розкидали.

Кордон з Польщею. Кілька сотень активістів заблокували рух через один з найбільших пунктів пропуску на кордоні з Польщею - "Корчова - Краковець".
У Хмельницькому, коли люди прийшли до управління СБУ вимагати відповіді за безчинства силовиків, несподівано із дверей стали стріляти - одну жінку вбито, ще двох чоловіків поранено. На місці події був начальник міського управління міліції. Увечері в дворі СБУ палили багаття - певно, горіли документи.
У Сумах також застосована зброя. Відомостей про жертви нема.



Теги:Луцьк, Майдан, Суми, режим януковича, Полтава


Читайте також



Коментарі (0)
avatar