реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Водні змагання в Чернігові

Зовні тихий, спокійний Чернігів став ареною спортивної боротьби на водних доріжках басейну. Вперше в історії Чернігова тут проходив Чемпіонат України з плавання (басейн 25 м) серед спортсменів категорії «Мастерс» .

Участь взяли близько 200 спортсменів з Києва, Київської області, Львова, Закарпаття, Дніпра, Запоріжжя, Чернігівської та інших областей України. Змагання проходили у різних вікових категоріях, починаючи з 25 років. Найстаршою спортсменкою була Ніна Голуб зі Львова 1942 року народження.

На превеликий жаль, до цього часу у нашій державі відсутня програма з розвитку плавання. Федерація плавання України якимось чином залучає спонсорів для фінансування членів збірної команди. Кожна область фактично розвивається автономно. Наша велика проблема полягає в тому, що спортивне плавання дуже прив’язане до матеріально-технічної бази. Без плавального басейну, без набору груп початкової підготовки говорити про якісь високі результати – неможливо.

За результатами змагань бронзову нагороду отримав клуб «Скажені карасі» з Полтави (12629 балів). Срібну нагороду виборов клуб «Євро Львів» (22160 балів). А перемогу серед клубів здобув клуб «NOstars» з Чернігова (59200 балів). Переможці та призери змагань отримали Кубки та дипломи Федерації

Фото Віктора КОШМАЛА.



Теги:Кошмал, Спорт, водні змагання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar