реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Влучні удари по Брянщині

Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь. Влучні, блискуче сплановані і реалізовані. З чіткою стратегією вибору цілей. В глибині ворожої території.

Сьогодні Силами Оборони була проведена чудова комбінована ударна операція на брянщині, рф. Підтверджується, що вночі внаслідок знищення трансформатора і пожежі на електропідстанції у брянську було знеструмлено декілька військових і промислових об'єктів ворога: в/ч 33149 (29 окрема залізнична бригада), 111 військовий машинобудівний завод, 192 центральний військовий завод. Всі вони забезпечують воєнну логістику ворога. Дещо пізніше (за неофіційними повідомленнями)) 7 добрих українських дронів "перетворили на друшляк" комплекс РЛС дальньої дії "Небо-У" в брянській області рф. Який наводив російські бомбардувальники з КАБами і виявляв наші засоби ураження, міг контролювати небо на 700 км. вглиб України.

До речі, це вже другий такий трофей. Перший знищили у бєлгородській області рф.

За будь-яких обставин, наполегливо і невідворотно винищуємо воєнні можливості ворога. Б'ємо сильно, влучно. Визначаємо цілі стратегічно.
Переможемо!
Слава Україні!

Андрій ПАРУБІЙ



Теги:Андрій Парубій, російсько - українська війна, ППО, Брянська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar