реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Владислав Атрошенко заявив про "відсутність клепки" у народних депутатів Семінського та Гривка

Народних депутатів - "Слуг народу" Олега Семінського та Сергія Гривка обурила присутність заступниці міністра молоді і спорту Ніни Лемеш на зібранні партії в Чернігові. І вони написали звернення до вищого керівництва країни з проханням розібратися в ситуації. Мовляв, якщо Ніна Лемеш має бажання грати в політику й агітувати за якісь партії, то повинна написати заяву на звільнення з міністерської посади.

Це обурило міського голову Чернігова Владислав Атрошенка. «Витівка безглузда двох народних депутатів від Чернігова. Це лист із погрозою на ім’я державного службовця з міністерства, що вона у вільний від роботи час відвідала партійну конференцію партії, відмінної від «Слуги народу». Ці речі говорять про відсутність клепок у голові. Погрози, хтось туди пішов, не в ту політичну силу. Це є тривожним дзвіночком. Я просив би вивчити з правової частини ці листи. Ми подумаємо, що робити з цими листами. Якщо ці депутати вибачаться протягом 3 днів і скажуть, що це була помилка, ми залишимо ці листи без уваги. Хай це буде свідченням відсутності клепки в їхніх головах. Ці депутати – Гривко і Семінський. За барки викинути з Верховної Ради. Таких дурнів не можна тримати у Раді. Єдине, про що можна просити людей: люди, не голосуйте за придурків. За будь-які політичні сили, але ідіотів не вибирайте», – заявив Владислав Атрошенко.

У свою чергу ці нардепи написали, що Атрошенко - "дон Карлеоне" та пообіцяли перемогти його на місцевих виборах. До виборів стане ще гарячіше...

Фото з сайту 0462



Теги:Сергій Гривко, Олег Семінський, Владислав Атрошенко, Ніна Лемеш


Читайте також



Коментарі (0)
avatar