реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Владислав Атрошенко відповів Юлії Тимошенко у Ріпках

"Та вона мого й прізвища не знала, якби не підказав керівник місцевої бютівської організації" - сказав народний депутат Владислав Атрошенко у відповідь на віп- критику від Юлії Тимошенко по всеукраїнському телеканалу.

На зустрічі з агітаторами Блоку Петра Порошенка по Ріпкинському району народний депута, голова обласної організації цієї партії Владислав Атрошенко відверто відповів на всі закиди, які проти нього поширюють його опоненти. Їх небагато: не опонентів, а закидів.

Так Юлія Тимошенко опустилася (точніше -- її підставили) до відвертої брехні, коли заявила, що Атрошенко - стопроцентний член Партії регіонів. Він ніколи не був у цій партії.

"Бігав по партіях" - тут Владислав Атрошенко пояснив: "В жодну партію я не просився. Коли в свої 32 роки я виграв вибори по чернігівському мажоритарному округу - мене запросили в "Нашу Україну" і кілька років я віддав на розбудову цієї партії. Я щиро вірив, що коли Президентом стане Ющенко - зміниться напрямок розвитку держави у кращу сторону. Але його президентство закінчилося інтригами та зрадою сотень тисяч людей, таких, як я. Від мене, як голови Чернігівської обласної державної адміністрації, не дочекалися помилок і область наша команда вивела з 26 - на 13 місце по Україні. У відповідь дочекався біжучого рядку на телеекрані, з якого дізнався про своє звільнення.

Мене запросили в партію "Сильна Україна" - правильні лозунги, хороша стратегія. Але виявилося, що це тільки піар. Також з екрана телевізора я дізнався про перехід Тігіпка до регіоналів. Я з ними не пішов. Не шукав я і Блок Петра Порошенка, куди мене зараз запросили. Більше того - через півроку почнеться жорстка критика Президента і якби я був кон'юнктурним, то не пішов би сюди. Але я розумію, що у час війни треба об'єднуватися навколо одного гетьмана і треба дати йому хоча б ці півроку спокійно попрацювати".

Від Владислава Атрошенка партійці почули питання, на які і рядові українці не чують відповідей.

До "газової принцеси" -" Розкажіть що у вас було з Лазаренком: він же не сам крав, а чомусь покривав ЄЕСУ, яким керувала Юлія Тимошенко? Саме вона їздила на лімузинах з автоматниками і змушувала металургійні підприємства розраховуватися металом у час бартеру. Якщо судити по декларації Юлії Тимошенко, то вона - бідна людина: була заявила про 21 тисячу гривень, квартиру і пельменну у Дніпропетровську. Зараз, правда, задекларувала 200 тисяч - якщо порахувати її ескорти, то це тільки на бензин вона витрачає стільки. Треба розказати про втаємничені переговори з Путіним, коли наша принцеса із 179,5 доларів за газ підняла ціну до 450 доларів. І той же чесний Яценюк переконував як це чудово, а потім говорив, що між Тимошенко і Януковичем нема різниці".

До Яценюка- чому не прийняв пропозицію Президента йти на вибори спільно? Бо грають політичні амбіції. Він хотів собі гарантувати посаду прем'єр- міністра і ще з десяток міністрів, щоб Президент стукався у двері, коли на роботу йде. А реформ, до речі, уряд Яценюка так ніяких і не почав.

До радикалів - "Мені прикро, що Радикальна партія має такий великий рейтинг. Вила підняти, комусь на голову води вилити, а що в економіці вони робитимуть? Дай Бог, щоб половина списку партійного буквар до кінця дочитала. Один Ляшко у парламенті - це добре, а коли ляшків буде сотня - це ж божевільня!".

Владислав Атрошенко переконаний, що в українській економіці - дефолт, який ніхто не оголошує :"Як ізраїльський прем'єр Аріель Шарон, що лежав ні живий - ні мертвий". Держбюджет заліз у місцеві бюджети на суму, якої ніхто не знає. На сході - страшна ситуація. А парламент лишається джерелом нестабільності. "Як перемогти Президенту у парламентській державі? Тільки домогтися парламентської більшості! Тому треба голосувати за Блок Петра Порошенка, щоб втримати Україну від роздору".



Теги:Владислав Атрошенко, округ 206, БЮТ, Блок Петра Порошенка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Люди добрі - як вже дістали ці ІУДИ - гоніть цих поддонків у три чорти
avatar
2
даже комментировать не дают
avatar
3
Та нах нам президенты, парламентарии, прокуроры, менты и прочий сброт, без них проживем. Всех в шею гнать и будет нам счастье)
avatar